Det er mulig å poste innlegg med vedlegg i grupper og i aktiviteter. Filformatene som støttes er pdf, doc, docx, xls, xlsx, csv, txt, rtf, jpg, jpeg, gif og png.

Nedenfor finner du veiledning for hvordan vedlegg i poster fungerer for iOS, Android og i Web-dashbordet.

iOS:

I appen for iOS har du mulighet til å se og laste ned vedlegg.

1. Åpne posten og trykk på vedlegget, som vil åpnes til forhåndsvisning.

2. Hvis du vil arkivere vedlegget trykker du på symbolet oppe til høyre i forhåndsvisningen.

3. Velg "arkiver i filer" og velg hvor du vil lagre filen.

4. Åpne "filer" appen.

På Android:

I appen for Android har du mulighet til å se, laste opp og laste ned vedlegg.

1. Åpne posten og trykk på vedlegget.

2. Filen vil legge seg i "nedlastninger".

I web-dashbordet

For å publisere poster med vedlegg:

Trykk på "ny post" og velg "legg til vedlegg".

For å laste ned et vedlegg i web-dashbordet:

1. Trykk på posten, og deretter trykker du på filen.

2. Velg ønsket plassering på PC-en din.

3. Åpne filen.