Legg til og slette medlemmer fra en gruppen

Som leder i en gruppe kan du både legge til og slette utøvere og ledere fra appen og web dashbordet.

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

Som leder i en gruppe kan du legge til og slette spillere og administratorer fra en gruppe i appen og web dashbordet. Dersom du skal slette eller melde ut noen fra idrettslaget kan du sjekke denne artikkelen.

Innhold:

Legg til utøver fra appen:

Klikk deg inn i gruppen du ønsker å legge til en utøver i > Klikk på de tre små prikkene oppe til høyre > Inviter til gruppe > Her kan du kopiere gruppen sin invitasjonskode, og sende til de som skal inn i gruppen.

Legg til utøver fra web dashbordet:

Klikk deg inn i gruppen du ønsker å legge til en utøver i. Dette gjøres via Grupper > Brukere i menyen til venstre. Oppe til høyre trykker du "Legg til utøver", hvis brukeren har en profil i systemet, vil du kunne legge han til direkte. Hvis ikke fyller du inn kontaktinfo, så får vedkommende en invitasjon via mail.

Slette utøvere fra appen:

Fra medlemslisten i gruppen kan du trykke på profilbildet eller ved et langtrykk få frem menyen for å slette medlemmer:

Slette utøvere fra web dashbordet:

Gå til Grupper > Brukere velg riktig lag i nedtrekksmenyen:

Du sletter ikke brukeren, kun tilgangen til den aktuelle gruppa. Eksisterende betalinger vil fortsatt ligge på brukere, men de vil ikke motta nye.