Oppmøte kan registreres så fort aktiviten er startet. Da dukker det opp en ny knapp i aktiviten som heter "Oppmøte"

Android-telefoner finner du knappen øverst til høyre i bildet. Trykk på "Oppmøte" og du får opp en navneliste på alle inviterte. Huk av for alle som har møtt opp og trykk "Ferdig".

Iphone-telefoner må du trykke på toppmenyen "Inviterte" , da vil du se "Oppmøte-knappen" helt øverst til høyre. Trykker du på den får du opp navneliste på alle inviterte, og kan huke av for de som har møtt opp. Trykk "Ferdig" når du er ferdig registrert.

OPPMØTESTATISTIKK

Har du registrert oppmøte en periode og ønsker å ta ut oppmøtestatistikk, kan dette gjøres både fra appen og fra web-dashbordet.

Fra Appen: fra bunnmenyen "Grupper" velger du det laget du ønsker å ta ut statistikk for. Når du kommer inn på gruppesiden vil det være tre prikker øverst til høyre i bildet. Trykk her og velg "Eksporter oppmøtestatistikk". Da kan du velge hvilken periode du ønsker å se, samt huke av for aktiviteter du ønsker skal inngå i statistikken. Velg "Eksporter" og data vil bli eksportert til excel-fil.

Fra Web-dashbordet: gå på venstremenyen "Grupper" og velg det rette laget fra nedtrekksmenyen. Trykk på "Oppmøtestatistikk" (under "Poster" og "Medlemmer")

Da kan du velge hvilken periode du ønsker å se samt huke av for aktiviteter du ønsker skal inngå i statistikken. Velg "Eksporter" og data vil bli eksportert til excel-fil.

NB! Oppmøte må registreres manuelt for hver gang for at det skal komme med på en statistikk. Det blir ikke ført automatisk på de som har svart at de kommer på trening.