Oppmøte kan registreres så fort aktiviten er startet. Da dukker det opp en ny knapp i aktiviten som heter "Oppmøtestatistikk". Før aktiviteten starter har du også muligheten til å "Endre svar".

Trykk på de tre prikkene øverst til høyre i bildet. Velg deretter "Oppmøtestatistikk" og du får opp en navneliste på alle inviterte.

Huk av for alle som har møtt opp og trykk på x oppe til venstre for å gå tilbake når du er ferdig.

OPPMØTESTATISTIKK

Har du registrert oppmøte en periode og ønsker å ta ut oppmøtestatistikk, kan dette gjøres både fra appen og fra web-dashbordet.

Fra Appen: fra bunnmenyen "Grupper" velger du det laget du ønsker å ta ut statistikk for. Når du kommer inn på gruppesiden vil det være et symbol øverst til høyre i bildet. Trykk her og du kan nå velge hvilken periode du ønsker å se, samt huke av for aktiviteter du ønsker skal inngå i statistikken. Trykk "Eksporter" oppe til høyre, og data vil bli eksportert til excel-fil.

Fra Web-dashbordet: gå på venstremenyen "Grupper" og velg det rette laget fra nedtrekksmenyen. Trykk på "Oppmøtestatistikk" (under "Poster" og "Medlemmer")

Da kan du velge hvilken periode du ønsker å se samt huke av for aktiviteter du ønsker skal inngå i statistikken. Velg "Eksporter" og data vil bli eksportert til excel-fil.

NB! Oppmøte må registreres manuelt for hver gang for at det skal komme med på en statistikk. Det blir ikke ført automatisk på de som har svart at de kommer på trening.