Får du feilmelding når du prøver å betale?

Gå inn på profilen din i appen og velg "rediger profil". Sjekk at e-post adressen din ligger inne og er korrekt. Hvis den mangler må du legge den inn og trykk "lagre". Du må ha lagt inn en gyldig e-postadresse for å kunne gjennomføre betalinger i Hoopit. Du vil motta kvitteringer for betalingene på e-post.

Problemer med å legge inn kort i Hoopit?

Hvis du får feilmelding når du prøver å legge inn kortet ditt i appen, må du sjekke at du har siste versjon av appen. Det gjøres fra App store eller Google play. Eventuelt kan du bruke web-appen vår på pc: https://app.hoopit.io/login.

Har du ikke smarttelefon?

Hvis du ikke har smarttelefon kan du bruke web-appen vår: https://app.hoopit.io/login på pc. Her kan du både registrere kort og betale faktura.

Var det ingen av disse tipsene som hjalp?

Ta kontakt med oss på support så hjelper vi deg.

På pc finner du supportknappen nederst til høyre på siden https://support.hoopit.io/nb/. I appen går di inn på profilen din og velger "kontakt Hoopit".

Dersom du ikke har mulighet til å betale gjennom appen eller web-appen må du kontakte klubben for å høre om det finnes andre betalingsmuligheter.