Får du feilmelding når du prøver å betale?

Gå inn på profilen din i appen (symbol øverst til venstre i kalenderen) og trykk på "Rediger Profil". Sjekk at e-post adressen din ligger inne her. Hvis den mangler, legg inn adresse - Lagre og prøv å betal igjen. Siden kvitteringer for betalinger kun kommer på e-post, er det ikke mulig å betale uten at gyldig e-postadresse ligger inne på den brukeren som betaler.

Problemer med å legge inn kort i Hoopit?

Hvis du får feilmelding når du prøver å legge inn kortet ditt i appen, sjekk at du har siste versjon av appen. Det gjøres fra app store eller Google play. Evnt kan du bruke web-appen vår på pc : https://app.hoopit.io/login

Har du ikke smarttelefon?

Hvis du har tilgang til pc kan du bruke web-appen vår: https://app.hoopit.io/login Her kan du både registrere kort og betale faktura.

Var det ingen av disse tipsene som hjalp?

Ta kontakt med oss på support, så kan vi hjelpe.

På Pc finner du supportknappen nederst til høyre på siden https://support.hoopit.io/nb/

I appen trykker du på profilbildet øverst til venstre når du kommer inn og trykker på "Kontakt Hoopit" . Trykk "Ny samtale" og skriv hva problemet er, så hjelper vi deg så fort vi kan.

Har du Ikke mulighet for å betale via appen eller web-appen?

Ta kontakt med klubben for å høre om det finnes andre betalingsmåter