Hvordan registrere ett nytt barn i Hoopit

Har du selv bruker i Hoopit og ønsker å legge til flere barn? Her viser vi deg hvordan.

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

Du kan legge til barn direkte fra appen, eller ved å bruke en invitasjonslenke fra barnets gruppe. Her viser vi begge metoder 👇

Uten invitasjonslenke

Gå til Grupper i appen og trykk på + øverst til høyre. Søk så opp idrettslaget og finn gruppen du ønsker å legge til et barn i. Velg Legg til nytt barn og fyll inn påkrevd informasjon. Vipps så har du et nytt barn i appen😄

.

Med invitasjonslenke fra fra barnets gruppe

Har du fått en invitasjonslenke fra barnets gruppe, kan du følge denne og velge Logg inn. Velg videre at du er Foresatt. Da vil du kunne legge inn navn og fødselsdato, og søke etter barnet. Dersom barnet ikke er registrert fra før vil du få muligheten til å opprette en ny bruker. Trykk "opprett" og barnet vil legges til som utøver i gruppa, samt kobles til deg som foresatt.

I neste bilde kan du velge hva du vil gjøre videre: legge til flere barn i gruppen, legge til flere barn i et annet lag eller om du er ferdig.