Bruk invitasjonslenke fra fra barnets lag

Har du fått en invitasjonslenke fra barnets lag, kan du følge denne; velg "logg inn" og videre at du er "foresatt". Da vil du kunne legge inn navn og fødselsdato, og søke etter barnet. Dersom barnet ikke er registrert fra før vil du få muligheten til å opprette en ny bruker. Trykk "opprett" og barnet vil legges til som utøver i gruppa, samt kobles til deg som foresatt.

I neste bilde kan du velge hva du vil gjøre videre: legge til flere barn i gruppen, legge til flere barn i et annet lag eller om du er ferdig.

Skal barnet legges til i flere grupper? Da klikker du deg tilbake til klubbens registreringsside:

Velg aktuelt lag og følg samme prosedyre som over (logg inn- velg at du er foresatt og legg til barn). Når du legger inn barnets navn i neste gruppe skal systemet finne brukeren, og du trenger kun å bekrefte at du ønsker å legge brukeren til i gruppa.

Har du ikke invitasjonslenke fra laget?

Start med å logge deg ut av appen. Velg "registrer deg", søk opp idrettslaget og trykk "bli med". Finn frem til det laget og særidretten som barnet tilhører.

Velg "logg inn" og at du er "foresatt". Videre skriver du inn navn og fødselsdato til barnet og trykker "søk". Dersom barnet ikke er registrert fra før vil du få muligheten til å opprette en ny bruker. Trykk "opprett" og barnet vil legges til som utøver i gruppa, samt kobles til deg som foresatt.

Hvis du ønsker å registrere flere barn, eller ønsker å legge til barnet i flere grupper velger du "legg til flere barn i et annet lag i idrettslaget". Da kommer du tilbake til klubbens felles registreringsside, velger nytt lag og følger samme prosedyre som over (logg inn- velg at du er foresatt og legg til barn). Når du legger inn barnets navn i neste gruppe skal systemet finne barnet, og du trenger kun å bekrefte at du ønsker å legge barnet til i gruppa. Når du er ferdig med registrering, trykker du "ferdig".