BRUK INVITASJONSLENKE FRA BARNETS LAG

Hvis du har fått en invitasjonslenke fra barnets lag, kan du følge denne, velge "logg inn" og at du er "foresatt".
I neste bilde vil du da kunne legge inn navn og fødselsdato og søke etter barnet.
Hvis barnet ikke er registrert fra før, vil systemet komme med følgende beskjed:  Vi finner ikke "navn" i vårt system. Ønsker du å legge til "navn" som ny bruker?  Trykk "Opprett" og barnet vil da være lagt til som utøver i gruppa og koblet med deg som foresatt.
I neste bildet kan du velge om du vil legge til flere barn i samme gruppe, legge til flere barn i et annet lag i idrettslaget eller om du er ferdig.

Skal barnet legges til i flere grupper? I såfall klikker du deg tilbake til klubbens registreringsside (legg til barn i et annet lag i idrettslaget), velger neste lag og følger samme prosedyre som over (logg inn- velg at du er foresatt og legg til barn). Når du legger inn barnets navn i neste gruppe, skal systemet finne barnet og du trenger kun å bekrefte at du ønsker å legge barnet til i gruppa.

HAR DU IKKE INVITASJONSLENKE FRA LAGET?

Start med å LOGGE UT av appen!
Velg  "Registrer deg" og søk opp idrettslaget og trykk "Bli med".
Finn riktig særidrett og laget som barnet tilhører.

Velg "logg inn" og at du er "Foresatt"
I neste bildet vil du kunne skrive inn navn og fødselsdato på barnet og trykke "SØK".
Hvis barnet ikke er registrert fra før, vil systemet komme med følgende beskjed:  Vi finner ikke "navn" i vårt system. Ønsker du å legge til "navn" som ny bruker?  Trykk "Opprett" og barnet vil da være lagt til som utøver i gruppa og koblet med deg som foresatt.
Hvis du ønsker å registrere flere barn, eller ønsker å legge til barnet i flere grupper,  velger du: legg til flere barn i et annet lag i idrettslaget. Da kommer du tilbake til den felles registreringssiden, velger nytt lag og følger samme prosedyre som over (Logg inn- velg at du er foresatt og legg til barn)
Når du legger inn barnets navn i neste gruppe, skal systemet finne barnet og du trenger kun å bekrefte at du ønsker å legge barnet til i gruppa.
Når du er ferdig med registrering, trykker du "Ferdig"