Last ned appen og trykk "registrer deg". Søk opp idrettslaget og trykk "bli med". Velg det aktuelle laget og særidretten du ønsker å registrere utøveren i. Har du ingen bruker i Hoopit velger du "registrer ny bruker", eller velg "logg inn" dersom du allerede har en bruker.

Fyll inn angitt informasjon og trykk "registrer". Velg at du er "foresatt" og trykk deretter "legg til nytt barn i gruppa". Legg inn navn og fødselsdato på barnet som skal registreres og trykk "søk".

Dersom barnet ikke er registrert fra før vil du få spørsmål om du ønsker å legge til barnet som ny bruker og trykker "opprett". Ligger barnet allerede inne i Hoopit vil systemet hente opp brukeren og du får spørsmål om du ønsker å koble deg opp som foresatt. Da velger du "legg til".

Når du har registrert/lagt til barnet vil barnets bruker legges til under "dine barn som er medlem i *gruppe*". Du får da muligheten til å legge inn flere barn i denne gruppen.

NB! Hvis du ønsker å registrere flere barn i et annet lag i klubben, trykker du på den nederste tekstboksen. Du kommer da tilbake til klubbens felles registreringsside og kan velge hvilket lag du ønsker å knytte neste barn til.

Følg samme prosedyre med alle barna du ønsker å registrere. Når du har lagt inn alle brukerne trykker du "ferdig", og kan nå logge inn i appen. Du finner de barna som er knyttet til deg under "barn" på profilen din, og du vil ha tilgang til de aktuelle gruppene hvor barna hører til.