1. Last ned appen og trykk "registrer deg".

2. Søk opp idrettslaget og trykk "bli med".

3. Velg den aktuelle særidretten og laget som du ønsker å registrere utøveren i.

4. Deretter velger du "registrer ny bruker" eller "logg inn" dersom du allerede har en bruker.
5. Fyll inn angitt informasjon og trykk "registrer"
6. Velg at du er "Foresatt"

7.  Trykk på "Legg til nytt barn i gruppa"
8. Legg inn navn og fødselsdato på barnet som skal registreres og trykk "Søk"

9a.  Hvis barnet ikke er registrert fra før, vil du få spørsmål om du ønsker å legge til barnet som ny bruker. Trykk "Opprett", eller
9b.  Hvis barnet er registrert tidligere (barnet har registrert seg selv eller annen foresatt har gjort det), vil systemet hente opp barnet, og du får spørsmål om du ønsker å koble deg opp som foresatt. Velg "Legg til".

10.  Når du har registrert eller lagt til barnet, vil barnets navn legge seg inn under "dine barn som er medlem i gruppa" . Du får da muligheten til å legge inn flere barn i denne gruppen . NB! Hvis du ønsker å registrere flere barn i et annet lag i klubben, trykker du på nederste avsnitt. Du kommer da tilbake til klubbens felles registreringsside og kan velge hvilket lag du ønsker å knytte neste barn til.

11.  Følg samme prosedyre med alle barna du ønsker å registrere. Når du er ferdig, trykker du "Ferdig" og kan laste ned /åpne appen og logge inn. Alle de registrerte barna skal da ligge under "Barn" på profilen din, og du skal ha tilgang til alle de aktuelle gruppene hvor barna er lagt til.