1. Last ned appen og trykk "Registrer deg"
  2. Søk opp idrettslaget og trykk "Bli med"
  3. Velg riktig særidrett og riktig lag hvor du ønsker å registrere et barn.

4.  Velg "Registrer ny bruker" /evnt logg inn hvis du har bruker fra før.
5. Fyll ut skjema for å registrere bruker på deg selv og trykk "Registrer"
6. Velg at du er "Foresatt"

7.  Trykk på "Legg til nytt barn i gruppa"
8. Legg inn navn og fødselsdato på barnet som skal registreres og trykk "Søk"

9a.  Hvis barnet ikke er registrert fra før, vil du få spørsmål om du ønsker å legge til barnet som ny bruker. Trykk "Opprett", eller
9b.  Hvis barnet er registrert tidligere (barnet har registrert seg selv eller annen foresatt har gjort det), vil systemet hente opp barnet, og du får spørsmål om du ønsker å koble deg opp som foresatt. Velg "Legg til".

10.  Når du har registrert eller lagt til barnet, vil barnets navn legge seg inn under "dine barn som er medlem i gruppa" . Du får da muligheten til å legge inn flere barn i denne gruppen . NB! Hvis du ønsker å registrere flere barn i et annet lag i klubben, trykker du på nederste avsnitt. Du kommer da tilbake til klubbens felles registreringssdie og kan velge hvilket lag du ønsker å knytte neste barn til.

11.  Følg samme prosedyre med alle barna du ønsker å registrere. Når du er ferdig, trykker du "Ferdig" og kan laste ned /åpne appen og logge inn. Alle de registrerte barna skal da ligge under "Barn" på profilen din, og du skal ha tilgang til alle de aktuelle gruppene hvor barna er lagt til.