Registrer deg og barna dine i appen

Slik registrerer du deg og barna dine rett fra Hoopit-appen

Oppdatert over en uke siden

Dersom du allerede har en bruker og er logget inn i appen kan du fra Grupper i appen trykke på + øverst til høyre og følge instruksjonen i denne artikkelen.

1. Last ned appen

Last ned Hoopit fra App Store eller Google Play ved å følge denne lenken.

2. Finn riktig gruppe

Trykk Registrer deg her og søk opp idrettslaget du skal melde deg inn i. Deretter trykk velg

Velg idretten og gruppen du ønsker å registrere utøveren i. Har du en bruker i Hoopit velger du Logg inn, hvis ikke velger du Registrer ny bruker og fyller inn angitt informasjon etterfulgt av Registrer.

3. Legg til barnet i gruppen

Velg videre at du er Foresatt og trykk deretter Legg til nytt barn. Oppgi ettrerspurt informasjon etterfulgt av søk og opprett (dersom barnet allerede er registrert vil du kunne koble deg dirkete til det).

Du vil nå se at barnet er lagt til i gruppen og kan enten registrere samme eller nye barn i flere grupper eller avslutte registreringen.