Hoopit organiserer hele idrettslaget med gruppene, aktivitetene, informasjon, kommunikasjon og betaling så hverdagen blir enklere for alle. Med Hoopit erstatter du epost, sms, Facebook, Excel-ark og faktura og får alt samlet i en kanal rett i mobilen.
Dette sparer både tid og penger for alle og gjør jobben mye enklere for alle som er involvert i idrettslaget. En vinn-vinn situasjon for alle. Og du, det er helt gratis å ta i bruk :-)