I web

Gå inn på "grupper", så "medlemmer" og finn frem til det aktuelle laget. Deretter går du videre til "utøvere" og klikker på den aktuelle utøveren.

Her finner du foresatte, og kan velge "legg til foresatt". Du kan også legge til eksisterende brukere som foresatte; dersom brukeren allerede ligger inne vil den komme opp når du skriver inn navn og e-post.

I app

Dette kan du også fint gjøre fra appen. Åpne appen og gå inn på din profil (øverst til venstre).

Deretter trykker du deg inn på "barn" og velger "legg til".

Her får du spørsmål om aktiviseringskode; den finner du ved å gå inn på utøveren i web, under fanen "foresatte" (se bilde lengre oppe). Fyll in aktiviseringskoden og trykk "legg til".