For å kunne bruke Hoopit til å betale med, må økonomiansvarlig eller en leder i organisasjonen knytte kontonummer opp mot gruppene. Vi anbefaler å ha et kontonummer knyttet til alle nivåer i organisasjonen. Her kan du se hvordan du blir økonomiansvarlig i laget ditt.

Gjennom webadmin

1. Velg riktig gruppe i gruppevelgeren og trykk på innstillinger

2. Velg kontoinformasjon

Her kan du legge til ny, fjerne eller legge til flere kontoer til gruppen.

Gjennom app

1) Velg først grupper i menyen og velg så gruppen du ønsker å legge til kontonummer

2) Trykk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne og velg "Gruppeøkonomi"

3) Da vil appen åpne en side i safari hvor du kan gå videre. Trykk på tannhjulet til høyre i bildet under, og åpne kontoinformasjon. Derfra kan du legge til ny konto

Nå er alt klart for at gruppen kan opprette betalinger💰