Dersom ikke alle registrerer seg med en gang kan du legge dem til i senere tid.

1. Gå til "grupper" i menyen til venstre og klikk deg frem til riktig lag. Under "medlemmer" kan du trykke "legg til utøver" oppe i høyre hjørne.

2. Videre klikker du "inviter enkeltutøver".

3. Fyll inn navn, fødselsdato og e-post og trykk "send invitasjon"

Nå sendes det en invitasjon på e-post. Om de ikke laster ned appen vil de få varsel på alle fremtidige aktiviteter og poster via e-post.