Alle aktiviteter og hendelser vil komme opp i kalenderen din. Aktiviteter, betalinger og innlegg du har fått i innboksen din eller fått varsling på, vil du finne i kalenderen. Når du trykker på tabben "kalender" nederst på siden, vil du automatisk komme til den dagen du er på og du kan bla videre nedover for å se de kommende dagene.

Dersom du trykker på de tre prikkene øverst i høyre hjørne, kan du velge å få oversikt over hele måneden. Datoer med en eller flere prikker på indikerer at det er aktivitet(er) som er satt opp den dagen.