Du finner alt som kommer opp i inboxen igjen i tabben "Kalender". Alle aktiviteter, betalinger og innlegg du tidligere har sett i inboxen eller fått notifikasjon om, kommer opp i kalenderen. Når du trykker på tabben "kalender" nederst på siden, vil du automatisk komme til den dagen du er på og du kan bla videre nedover for de neste dagene.

Hvis du trykker øverst i høyre hjørne får du en helhetlig oversikt over hele måneden. Datoer med en eller flere prikker indikerer at det er aktivitet satt til den datoen.