1. Gå til Profil

Trykk på det runde bilde-ikonet øverst til venstre i appen. Når du har fått lagt inn ditt eget bilde i appen, vil ditt ansikt komme her, i stede for en rund knapp med røde streker.

Når du har trykket på knappen vil en oversikt over profilen din og innstillinger komme opp. Da kan du trykke inn på "barn". I mange tilfeller vil foresatt og barn være koblet sammen fra før. Da kan du konstatere at dette stemmer.

2. Gå til "barn"

På iPhone-eksempelet ser vi at man har noen barn lagt til. Om det er noen som mangler, trykker du på "add" for å legge til et barn.

3. Registrer barnet

En side kommer opp hvor du skal legge inn en kode. Denne koden må du få fra barnets Hoopit-app.

4. Finn koden på barnets telefon

Få ditt barns unike brukerkode ved å trykke på "Generer brukerkode" på deres mobil under "settings"-tabben - skriv så inn koden i feltet som vist over 👆

5. Sjekk at annen informasjon er satt opp riktig

Ellers kan du sjekke at appen din er riktig utfylt ved å gå inn på de andre linkene under "settings". Her kan du for eksempel legge inn betalingsinformasjon, laste ned et bilde av deg selv og se til at appen er satt opp til dine preferanser.