Registrer deg i Hoopit via invitasjonslenke

Se her hvordan du bruker invitasjonslenken for å registrere deg i Hoopit.

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

Alle lagene i Hoopit har sin egen invitasjonslenke som er unik for laget. Dersom du har mottatt en invitasjonslenke fra lagleder/leder i gruppa og registrerer deg (og/eller barnet ditt) via denne, vil du automatisk få tilgang til den aktuelle gruppen. Har du ikke mottatt noe invitasjonslenke, kan du ta kontakt med lagleder og be om å få det tilsendt. Når du trykker på lenken kommer du til dette vinduet:

Når du trykker "Velg gruppe" som en bekreftelse på at dette er riktig gruppe, kommer du videre til neste steg hvor du velger din rolle i gruppen:

Når du har valgt din rolle i gruppen, kan du enten opprette ny profil hvis du ikke har en Hoopit-bruker fra før, er du allerede inne i Hoopit, er det bare å logge inn med din eksisterende profil.

Dersom du allerede har en bruker i Hoopit er det bare å logge inn, hvis ikke så trykker du på "registrer ny bruker". Du vil da få opp et skjema hvor du fyller ut informasjon om deg selv og trykker "registrer". Videre velger du om du er foresatt eller utøver.

Hvis du har valgt at du er foresatt i gruppen, må du velge hvilket barn som skal inn i gruppen. Har barnet en profil i Hoopit fra før kan du enkelt velge det barnet, hvis ikke kan du opprette et nytt barn direkte fra denne siden:

Du har nå registrert deg/ditt barn inn i gruppen, du kan nå logge inn i appen og se gruppen din i bunnmenyen under "Grupper" 💪