For at Hoopit skal bli et godt verktøy for alle i laget og idrettslaget er det viktig at alle laster ned Hoopit og registrerer seg. Da kan dette bli en super kanal for informasjon om alt som skjer i laget, og enkelt for deg å følge med.

Hvert lag i Hoopit har sin egen unike invitasjonslenke. Hvis du har mottatt en invitasjonslenke fra din lagleder/leder i gruppa og registrerer deg (og evnt barnet ditt) via denne, vil dere automatisk få tilgang til akkurat denne gruppen.  Har du ikke fått invitasjonslenke,  kan du ta kontakt med lagleder og be om å få det tilsendt. Når du trykker på lenken kommer du til dette vinduet:

Dersom du er tidligere bruker av Hoopit kan du logge inn. Hvis ikke trykk på "Registrer ny bruker ".

Du får da opp et skjema hvor du fyller ut informasjon om deg selv og trykker "Registrer"

I neste bilde velger du om du er foresatt eller utøver.

A ) Foresatt

Trykk "Legg til nytt barn i gruppa" for å registrere barn eller hente opp barn som er registrert fra før.

Legg inn navn og fødselsdato på barnet og trykk "SØK" . Systemet leter da opp evnt tidligere registrerte brukere med samme navn og fødselsdato.  Hvis systemet ikke finner noen match med navn og fødselsdato, får du spørsmål om du ønsker å opprette ny bruker på dette barnet. Trykk "Opprett" .
Hvis derimot systemet finner en match med navn og fødselsdato, får du spørsmå om du ønsker å legge deg til som foresatt for denne brukeren. Trykk "Legg til" .

Barnet vil  da legge seg til under "dine barn som er medlem i gruppa".
Du får nå tre valg: 1) Legg til nytt barn i samme gruppe. 2) Legg til flere barn i et annet lag i klubben eller 3) Ferdig med registrering.

Hvis du trykker på 2) Legg til flere barn i et annet lag i klubben, kommer du tilbake til klubbens registreringsside og kan velge nytt lag hvor du ønsker å registrere neste barn. Velg "Logg inn" og at du er "Foresatt" på nytt igjen, og registrer/legg til neste barn. Når du er ferdig med å registrere /legge til alle barna, trykker du på "Ferdig" og kan logge inn i appen.

B) Deltaker

Velg at du ønsker å registrere deg som utøver.

Ønsker du å legge deg til i andre lag i klubben, trykker du på det gråmelerte felt med forstørrelsesglass og kommer tilbake til klubbens registreringsside hvor du kan velge å knytte deg til flere lag.

Når du har lagt deg til som utøver i de lagene du tilhører, kan du laste ned appen og logge inn 😃