For at Hoopit skal bli et godt verktøy for alle i laget og idrettslaget er det viktig at alle laster ned Hoopit og registrerer seg. Da kan dette bli en super kanal for informasjon om alt som skjer i laget, og enkelt for deg å følge med.

Du skal ha mottatt en mail med en invitasjonslenke fra din lagleder. Hvis du ikke har fått dette, tar du kontakt med vedkommende slik at du får tilsendt en ny lenke. Når du trykker på lenken kommer du til dette vinduet:

Dersom du er tidligere bruker av Hoopit kan du logge inn. Hvis ikke trykk på "Registrer".

Du får nå opp dette vinduet hvor du enkelt legger inn din informasjon.

Nå velger du om du er foresatt eller deltaker(spiller/utøver).

Foresatt

Nå kan du enkelt legge til ditt barn, enten barnet er medlem av Hoopit eller ikke, ved å trykke på "Finn / Legg til flere barn...".

Her kan du søke etter barnet ditt om han/hun er medlem av Hoopit. Hvis ikke oppretter du brukeren til barnet.

Da er barnet lagt til og du kan nå trykke på "Lagre".

Nå som du er ferdig å legge til dine barn klikker du på ferdig.

Deltaker

Her trykker du ja og vil få opp lenke til AppStore/Play Store for å laste ned appen.

Når du åpner appen ser du dette vinduet. Her logger du inn med den brukeren du nettopp opprettet.

Da er du logget inn og kan begynne å bruke Hoopit! 😃