Legg til ledere og lagledere

Her kan du se hvordan du legger til ledere og lagledere i en gruppe

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

For at hele laget skal komme i gang er det viktig å få inn ledere i alle ledd! Det er lurt om dere ser på dette sammen og kan hjelpe hverandre i gang. Du som leder kan enkelt legge til eller slette personer fra ulike grupper. Her viser vi hvordan du legger til en person som leder i en gruppe fra web-dashbordet og app.

Artikkelen dekker:

Fra web-admin

1. Klikk på "grupper" til venstre på skjermen, og finn frem til den gruppen du skal legge til personen i. Her har jeg valgt G2010.

2. Trykk på "Legg til leder" øverst til høyre, da vil du komme hit:

3. Søk etter navnet eller nummer. Dersom du ikke finner den du leter etter betyr det at vedkommende ikke er registrert enda. Velg så "Legg til med nummer". Legg inn nummer, velg rolle og invitér ved å trykke "Neste".

Da kommer du til denne siden hvor fullt navn og mail må fylles inn. Avslutt med å sende invitasjonen.

Da er du i mål! Vedkommende vil nå få mail med informasjon om hvordan man setter opp kontoen sin, dersom h*n ikke allerede har bruker i Hoopit. Når h*n har satt opp brukeren sin kan vedkommende sjekke ut disse linkene for å lære seg å bruke Hoopit. 😎

Legg til leder fra app

1. Gå på grupper i menyen, og velg nettopp den gruppa du ønsker å legge til en leder fra. Her er vi inne på G2010. Velg så Medlemmer -> Ledere og trykk på personen med et plusstegn ved siden av seg.

2. Søk etter navnet eller nummer. Dersom du ikke finner den du leter etter betyr det at vedkommende ikke er registrert enda. Velg så "Inviter ny bruker".

3. Legg inn nummer, navn og mailadresse. Trykk "Inviter ny bruker", og voila.

Da er du i mål! Vedkommende vil nå få mail med informasjon om hvordan man setter opp kontoen sin, dersom h*n ikke allerede har bruker i Hoopit. Når h*n har satt opp brukeren sin kan vedkommende sjekke ut disse linkene for å lære seg å bruke Hoopit. 😎