SMS i Hoopit

Ledere i klubb og avdeling har mulighet til å sende en SMS-notifikasjon i tillegg til push notifikasjoner og e-poster

Lukas Grenstad avatar
Skrevet av Lukas Grenstad
Oppdatert over en uke siden

For å komme i gang med SMS kan dere bestille et abonnement (Trykk her for bestilling), eller ta kontakt med kundesupport i chat-ikonet nede til høyre.

Under Organisasjon > SMS innstillinger kan dere se antall kreditter og status på abonnementet dere har og tilpasse avsendernavnet for å passe til klubben.

Spørsmål

Svar

Hvem kan bruke kredittene?

Kreditter kan brukes av alle ledere i klubb eller idrett

Hvor lenge er en kreditt gyldig?

Kreditter har ingen utløpsdato og er gyldige frem til de brukes

Hvem sendes SMS'en til?

SMS'en blir sendt til brukeren det gjelder og brukerens foresatte. Dersom brukeren ikke har telefonnummer enda, sendes meldingen til foresatte. Dere blir belastet 1 kreditt per SMS

Hva kan kredittene brukes på?

For øyeblikket er det kun mulig å sende på innlegg og betalingspåminnelser