Betalinger gjennom Hoopit
Administrer bankkontoene til klubben

I denne artikkelen viser vi hvordan du kan administrere bankkontoene til klubben din.

Reza Ebrahimi avatar
Skrevet av Reza Ebrahimi
Oppdatert over en uke siden

Når bankkontoene til klubben/særidrettene/lagene er registrert i Hoopit, vil de automatisk dukke opp under "Bankkontoer" i admin.hoopit.io. På denne måten får du oversikt over bankkontoene til klubben, og kan enkelt administrere disse etter behov. Under viser vi deg hvordan du gjør dette, steg for steg;

1. Oversikt over bankkontoene finner du enkelt ved å trykke på venstremenyen "Økonomi" -> "Bankkontoer"

2. Når du har trykt deg inn på "Bankkontoer" vil du komme til oversikten over bankkontoene til klubben. Slik vil en gyldig bankkonto se ut.

3. Dersom det er mer informasjon påkrevd vil det da se slik ut, og for å fullføre oppsettet må du trykke "Fullfør oppsett".

NB!

• For å gjøre endringer på kontoen kan du trykke på "Rediger" ikonet.

• For å slette kontoen kan du trykke på "Slett" ikonet.

Dersom du har noen tilbakemeldinger vil vi gjerne høre det, og setter pris på om du kan dele det med oss ved å trykke "Del tilbakemeldinger" eller kontakt oss i supporten.