Tips, feilsøking, spørsmål og svar
Koble deg fra et barn som foresatt

Her ser du hvordan du kan slette en relasjon fra din profil

Johan Dystvold Engvik avatar
Skrevet av Johan Dystvold Engvik
Oppdatert over en uke siden

For å fjerne et barn fra din bruker i Hoopit, trykk deg inn på din profil opp i hjørnet til venstre i Appen. Deretter trykk på Barn -> blyanten opp til høyre -> trykk på krysset til høyre for barnet du vil fjerne fra din profil.

Når du trykker på krysset vil du få en pop-up som bekrefter valget ditt. Trykk Fjern relasjon for å fullføre.

Når dette er gjort vil du ikke lengre kunne se barnet og tilhørende grupper på din bruker. Du vil heller ikke motta varslinger og betalingsforespørsler på vegne av barnet du har fjernet.