Legg ut et innlegg til klubben din

Her får du vite hvordan du enkelt kan legge ut et innlegg til klubben din i web og i app

Jørn Engvik avatar
Skrevet av Jørn Engvik
Oppdatert over en uke siden

Du kan legge ut et innlegg til klubben eller undergruppene gjennom appen eller på web. Web har noen flere funksjoner, som at du kan velge hvilke undergrupper som skal få innlegget. Her går vi igjennom både hvordan du kan legge ut innlegg via web og via appen.

Web

1. Gå inn på "Kommunikasjon" i menyen til venstre
Her trykker du deg videre til "Innlegg", og vil da få opp denne siden. For å opprette en post trykker du på den røde knappen "Nytt innlegg" øverst til høyre.

2. Lag et nytt innlegg
Når du trykker for å opprette et nytt innlegg tas du videre til denne siden:

3. Fyll inn gitt informasjon:
Fyll inn navn på tittel og skriv det du ønsker på innlegget ditt. Lengre ned kan du også legge til et bilde, eller en fil om det er ønskelig. Når det er gjort trykker du "Neste" oppe til høyre.

4. Velg hvem som skal få innlegget

Til slutt kommer du til dette bildet, her kan du velge hvem som skal se innlegget, og til hvilke grupper den skal deles. Du kan velge å sende den til hele klubben, eller kun til utvalgte grupper om du huker av i menyen nederst. Når du er fornøyd, trykker du "Publiser" oppe i høyre hjørne, og du har nå opprettet et innlegg fra web.

App

1. Gå inn på "grupper"
Nå ser du hvilke grupper du har tilknytning til. Trykk deg inn på den klubben du vil publisere innlegget ditt i.

2. Post et nytt innlegg i gruppen
Når du har kommet inn i gruppen du vil poste i, finner du fanen "Innlegg" og trykker deg videre. Nederst i høyre hjørne finner du knappen for å opprette nye inlegg. Trykk på denne.

Da vil dette skjermbildet komme opp:

3. Fyll inn gitt informasjon
Fyll inn relevant informasjon, og velg hvem som skal se posten. Deretter trykker du på "publiser".

Du har nå opprettet en post via App.